ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλοι δίπλα στον Θρύλο! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ για την 1η περίοδο των διαρκείας!

Όλοι δίπλα στον Θρύλο! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ για την 1η περίοδο των διαρκείας!

Χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ είναι έτοιμοι να γεμίσουν ξανά το ΝΑΟ και να στηρίξουν με τη φωνή τους τη μεγάλη μας αγάπη. Τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος του Θρύλου κλείνει τη θέση του στο ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας, το «Γ. Καραϊσκάκης» και είναι έτοιμος να δημιουργήσει ξανά υπέροχη ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων»!

Όπως ενημερώνει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, σήμερα (23/06) είναι η τελευταία ημέρα των ανανεώσεων με την τιμή

Eιδικότερα, σήμερα (23/06) είναι η τελευταία ημέρα κατα την οποία οι περσινοί κάτοχοι μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους ή ακόμη και να την αλλάξουν επιλέγοντας κάποιο άλλο σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εισιτήρια διαρκείας. Ενώ παράλληλα μέχρι και σήμερα οι νέοι κάτοχοι μπορούν να αγοράσουν το διαρκείας τους με τις τιμές της πρώτης περιόδου σε θέσεις που είναι ελεύθερες.

Οι τρόποι διάθεσης είναι οι γνωστοί, δηλαδή online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και από τα εκδοτήρια «Γ. Καραϊσκάκης» μέχρι τις 18:00. Μετά την παρέλευση της σημερινής ημέρας οι περσινοί κάτοχοι δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους, με την τιμή, της πρώτης περιόδου, ενώ από τη Δευτέρα 26/6 ελευθερώνονται οι θέσεις που δεν έχουν ανανεωθεί και ισχύουν οι νέες τιμές (2η περίοδος).

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ