ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεσηκωμός για τον Ζινκερνάγκελ

Ξεσηκωμός για τον Ζινκερνάγκελ

Διαδοχικές είναι οι αναφορές στο Βέλγιο για το μέλλον του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Στην Σταντάρ Λιέγης – όπου έπαιξε ως δανεικός για ένα έτος- έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα του Δανού άσου, ο οποίος ήταν και ο νούμερο «ένα» σκόρερ της ομάδας με διψήφιο αριθμό γκολ, παρά το γεγονός πως δεν είναι «καθαρόαιμος» φορ!

Είναι αξιοσημείωτο πως στην Λιέγη, οι οπαδοί της ομάδας, ακόμα δεν έχουν ξεχάσει τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, τον οποίο και θα ήθελαν να δουν και την επόμενη σεζόν στην ομάδα τους. Μάλιστα, φοβούνται μήπως το κακό γίνει… διπλό και όχι μόνο δεν τον ξαναδούν με τη φανέλα της Σταντάρ, αλλά και να φορέσει αυτή της Μπριζ! Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το «voetbalkrant»: «οι υποστηρικτές της Σταντάρ Λιέγης θέλουν ιδιαίτερα ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ να παραμείνει στον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να βάλει στα ταμεία του 2,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να επιτευχθεί η μεταγραφή και ένα ποσό το οποίο είναι εφικτό από την ομάδα της Λιέγης για να επιτευχθεί το deal». Συμπληρώνουν επίσης πως: «Άλλωστε, η Ραπίντ Βουκουρεστίου, θα ήθελε τον Ντένις Ντράγκους και έκανε προσφορά 2 εκατ. ευρώ. Με αυτά τα χρήματα μπορεί να γίνει η μεταγραφή του Ζινκερνάγκελ. Ωστόσο, ο Ντράγκους έχει αμφιβολίες για επιστροφή στην Ρουμανία και εκεί το θέμα… «κολλάει»»

Εξάλλου, οι οπαδοί της Σταντάρ αγχώνονται πως αν δεν πάρουν τον Ζινκερνάγκελ άμεσα, τότε η Μπριζ θα μπορούσε να μπει στο «κόλπο». Και αυτό διότι ο Ρόνι Ντέιλα, που ήταν προπονητής της Σταντάρ, θα κοουτσάρει πλέον την Μπριζ. Και όπως λένε οι Βέλγοι: «Ο Ντέιλα ήταν μεγάλος θαυμαστής του Ζινκερνάγκελ…».

Kάποια άλλα ρεπορτάζ εξάλλου, τονίζουν πως επιθυμία του Ζινκερνάγκελ είναι να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Πειραιά και η Σταντάρ ζήτησε την παράταση του δανεισμού του παίκτη για ένα χρόνο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ