ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Tην Τρίτη (27/6) το ΔΣ της Super League για την κλήρωση του πρωταθλήματος

Tην Τρίτη (27/6) το ΔΣ της Super League για την κλήρωση του πρωταθλήματος

Οι ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους, όπως και ο Ολυμπιακός, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που ερχέται.

Μάλιστα, την Τρίτη (27/06), όπως έκανε γνωστό η Stoiximan Super League, θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα συζητηθεί η ημερομηνία της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος και οι οικονομικές σχέσεις με την ΕΠΟ.

Όπως επίσης, θέμα συζήτησης θα είναι και οι οικονομικές σχέσεις με την ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Οικονομικές σχέσεις με την Ε.Π.Ο.

2/ Θέματα κλήρωσης αγώνων Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής, κλειδάριθμοι, φορέας διεξαγωγής κλπ).

3/ Τελική επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Υποδομής Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και θέματα διεξαγωγής πρωταθλημάτων υποδομών Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (συμμετοχή ομάδων από κατώτερες κατηγορίες – κόστος και προϋπολογισμός εξόδων, ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία Veo Technologies ApS για την παροχή εξοπλισμού βιντεοσκόπησης των αγώνων και των προπονήσεων - πρόταση για συνεργασία με εταιρεία για την παροχή ασθενοφόρων και προσωπικού ασφαλείας στους αγώνες κλπ).

4/ Οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ –μελών από έσοδα του Συνεταιρισμού.

5/ Πρόταση της εταιρείας IMG Arena για εκπόνηση μελέτης σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

6/ Διάφορα».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ