ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Φορ με ψυχρό αίμα…»

«Φορ με ψυχρό αίμα…»

Ο Αλγκασίμ Μπα, επιβεβαίωσε με το «καλημέρα» γιατί θεωρείται ως η μεγάλη ελπίδα της Γουινέας για να κάνει κάτι καλό στο Κόπα Άφρικα U23 που θα λαμβάνει χώρα στα γήπεδα του Μαρόκο και δεν είναι τυχαίο πως η ιστοσελίδα «africafootunited» έκανε μια εκτενή αναφορά προς το πρόσωπο του, τονίζοντας στον τίτλο πως: «Ο Αλγκασίμ Μπα, είναι ο ισχυρός άνδρας της επιλογής της Γουινέας».  

 Αναλυτικότερα, τονίζει η ιστοσελίδα ότι: Αν υπάρχει ένας παίκτης που τραβάει τα βλέμματα πάνω του για τους μικρούς της Γουινέας, αυτός είναι ο Αλγκασίμ Μπα». 

Σχολιάζεται ακόμα: «Μπορεί να μην είναι ηλικιακά ο μεγαλύτερος, αλλά ο Αλγκασίμ Μπα, είναι ένας από τους ισχυρούς κρίκους του «SyliNationalEspoir». Για την πρώτη της συμμετοχή στο Κόπα Άφρικα Νέων, η Εθνική ομάδα της Γουινέας θα πρέπει να ποντάρει πολλές ελπίδες στον σέντερ φορ του Ολυμπιακού Β, ο οποίος πραγματοποιεί μια εκθαμβωτική σεζόν». 

Υπογραμμίζεται ακόμα στο δημοσίευμα ότι: «Ο Αλγκασίμ Μπα, έρχεται από μια υπέροχη σεζόν με τον ελληνικό σύλλογο στηνδεύτερη κατηγορία. Για το έτος 2022/23, ο παίκτης της Γουινέας σημείωσε εννέα γκολ, συμπεριλαμβανομένου ενός χατ-τρικ σε 21 εμφανίσεις. Έδωσε επίσης και μια ασίστ. Γνωστός για την ταχύτητά του στο πόδι, ο Μπα έχει πολύ ψυχρό αίμα μπροστά στο τέρμα και ξέρει πώς να ανταποκρίνεται στις μεγάλες ευκαιρίες. Ο αρχηγός της Γουινέας U23 βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί τον περασμένο Μάρτιο. Ο Αλγκασίμ Μπα σημείωσε το δεύτερο γκολ της Γουινέας (2-0) απέναντι στη Νιγηρία».  

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ