ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι ατομικές διακρίσεις του Ντιέγκο!

Οι ατομικές διακρίσεις του Ντιέγκο!

Σημειώσαμε σε άλλο μας άρθρο, πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος τεχνικός στην ιστορία της Γρανάδα. Δεν έχει ωστόσο μόνο αυτές τις ατομικές διακρίσεις. Τον Νοέμβριο του 2020, ήρθε μια ακόμα «επιβράβευση» για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, o οποίος έλαβε την 3η θέση στην ψηφοφορία για τους προπονητές που «έλαμψαν» στο πρώτο τρίμηνο της La Liga.

 Σύμφωνα με μια ψηφοφορία που έκανε η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας, η μαδριλένικη «Marca», ο 42χρονος πλέον προπονητής συγκέντρωσε το 11% των ψήφων μαζί με τον Αλβάρο Κερβέρα της Κάντιθ και μπροστά του υπήρχαν μόλις δύο προπονητές. Ο τότε τεχνικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ιμανόλ Αγκουαλτσίλ με 36% και ο Ντιέγκο Σιμεόνε, που με 20% των ψήφων, δικαιώθηκε για την σπουδαία δουλειά του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακόμα και παλαιότερα ωστόσο, ο Μαρτίνεθ είχε δείξει πολλά καλά στοιχεία της δουλειάς του, όταν ακόμα ήταν στην θυγατρική ομάδα της Σεβίλλης, το 2016. Για τον μήνα Οκτώβριο, ο Ισπανός προπονητής είχε βραβευτεί ως ο κορυφαίος προπονητής της δεύτερης κατηγορίας, μαζί  με τον Χόρχε Σαμπάολι της πρώτης ομάδας της ομάδας της Ανδαλουσίας, στην La Liga.

Τότε, ο Μαρτίνεθ είχε στη δεύτερη θέση τους μικρούς Σεβιλλιάνους  στην βαθμολογία με 23 πόντους και είχε καταφέρει τον δέκατο μήνα του χρόνου, να πάρει τέσσερις νίκες απέναντι σε Σαραγόσα, Κόδρομπα, Νουμάνθια και Έλτσε και να φέρει μια ισοπαλία με την Νάστικ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ