ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γνωστό το Σβατς για τον Θρύλο!

Γνωστό το Σβατς για τον Θρύλο!

Την Σλοβάτσκο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό ματς επί αυστριακού εδάφους. Και αξίζει να υπογραμμίσουμε πως τόσο το ματς με τους Τσέχους, όσο και αυτό με την Νόρτζελαντ, θα τα δώσει στο «Schwaz». Μιλάμε για ένα μέρος το οποίο μόνο άγνωστο δεν είναι στους «ερυθρόλευκους», αφού έχουν δώσει πολλά φιλικά παιχνίδια εκεί στο παρελθόν. Από το 2012 με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στο τιμόνι και όχι μόνο υπάρχουν αναμνήσεις από το συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ και τα τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις όπως και το 2018, με αντίπαλο την Μποτοσάνι από την Ρουμανία, όταν οι Πειραιώτες έκαναν μια νέα αρχή με τον Πέδρο Μαρτίνς, στην άκρη του πάγκου.  

 Μάλιστα, ο κόσμος του Ολυμπιακού συνηθίζει να δίνει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο αυτό και καταφέρνει να «μετατρέπει» τα φιλικά αυτά παιχνίδια να μοιάζουν με… επίσημα, με τον παλμό και την ένταση που μεταφέρει.

 Δεν είναι λίγες οι φορές που πέρα από τα τραγούδια και τα συνθήματα, υπάρχουν και καπνογόνα που κάνουν πιο «καυτή» την ατμόσφαιρα. Από την Γερμανία και τις γύρω περιοχές, ο κόσμος περιμένει κάθε καλοκαίρι πως και πως αυτά τα «ραντεβού» των Πειραιωτών για να δει την ομάδα από κοντά και να την… προετοιμάσει ψυχολογικά ενόψει των επίσημων αγώνων και ειδικότερα των προκριματικών που… πλησιάζουν!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ