ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός-Σλοβάτσκο Live ενημέρωση (2-1 ΤΕΛΙΚΟ)

Ολυμπιακός-Σλοβάτσκο Live ενημέρωση (2-1 ΤΕΛΙΚΟ)

Το πρώτο του φιλικό δίνει τη σημερινή ημέρα, Σάββατο (30/06) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την τσέχκη Σλοβάτσκο. Live ενημέρωση από το redking.gr

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, την ώρα που ο Nτιέγκο Μαρτίνεθ, θα βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Βέβαια, ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς όμως ο 42χρονος κόουτς του Θρύλου σίγουρα χρειάζεται αυτά τα φιλικά για να μπορέσει να δει τα πράγματα που χρειάζονται περαιτέρω βελτίωση στην ομάδα.

 Η αρχική ενδεκάδα του Θρύλου αποτελείται από τους: Τζολάκη, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Μπα, Ροντινέι, Μπουχαλάκη, Καρβάλιο, Φορτούνη, Μπιελ, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Λιάτσος, Μπουτούτσι, Ζινκερνάγκελ, Μπαγκαλιάνης, Πέπε, Μασούρας.

28' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ! Ο Ελ Αραμπί πετυχαίνει το πρώτο γκολ της νέας σεζόν, μετά από ασίστ του Πεπ Μπιέλ! 1-0 ο Θρύλος.

44' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ξανά ο Ελ Αραμπί! Σκοράρει και πάλι για τον Θρύλο μετά από εξαιρετική κάθετη του Κώστα Φορτούνη! Προβάδισμα δύο τερμάτων για τον Ολυμπιακό μας!

48' Γκολ για τη Σλοβάτσκο. 2-1.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ