ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θετικές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό του Θρύλου

Θετικές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό του Θρύλου

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες του Θρύλου, στη φιλική αναμέτρηση με την τσέχικη Σλοβάτσκο. Οι «ερυθρόλευκοι» με δύο γκολ του Ελ Αραμπί στο 29' και στο 44' επιβλήθηκαν με 2-1 στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία. 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε για πρώτη φορά τους παίκτες του σε δράση και σίγουρα μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος από την πρώτη αυτή εικόνα των «ερυθρόλευκων», καθώς άπαντες έδειξαν ότι θα παλέψουν για τη θέση τους στην αρχική ενδεκάδα του Θρύλου.

Πολύ καλός για ακόμα μία φορά ήταν ο Τζολάκης, ενώ ο Κώστας Φορτούνης έδειξε ορεξάτος και αποφασισμένος για τη νέα σεζόν, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ποιότητά του στο χορτάρι. Μάλιστα, ο Φορτούνης ήταν και ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος του Θρύλου, καθώς έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ελ Αραμπί, ο οποίος έκανε το 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (46' Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46' Ραμόν), Ντόι, Μπα (65' Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46' Ρέτσος), Καρβάλιο (65' Λιάτσος), Φορτούνης (65' Πέπε), Μπιελ (46' Μασούρας), Βρουσάι (65' Μπουτούτσι), Ελ Αραμπί (65' Ζινκερνάγκελ).

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ