ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κρατά το δεύτερο ημίχρονο

Κρατά το δεύτερο ημίχρονο

Δύο διαφορετικά πρόσωπα έδειξε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία, εκεί που ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, απέναντι στη Σαμπάχ είχε αρκετές αλλαγές σε σχέσεις με τα δύο προηγούμενα φιλικά του Θρύλου, ενώ ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα έκαναν οι Ιμπόρα και Κίνι, με τον πρώτο να ξεκινά από την αρχή του αγώνα και τον δεύτερο να παίρνει τη θέση του Ρέαμπτσιουκ στο 63'.

Οι Πειραιώτες δεν έκαναν καλό ξεκίνημα, ωστόσο είχαν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν στο πρώτο 45άλεπτο. Μάλιστα, στο 11' ο Μπιέλ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βρει δίχτυα και να βάλει μπροστά στο σκορ τους Πειραιώτες. Η Σαμπάχ απείλησε στο 35', όμως ο Ανδρούτσος έδιωξε με αυτοθυσία πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στο 37' ο Τζολάκης έδειξε ξανά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική απόκρουση. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω με 0-1, μετά από γκολ του Βολκόβι στοο 42'.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μαρτίνεθ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, βάζοντας μέσα τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Κίνι και Βρουσάι. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε πολύ καλύτερη εικόνα, ανέβασε την απόδοσή του, ενώ είχε και δοκάρι με τον Ελ Αραμπί στο 53'. Ο Γιώργος Μασούρας έδωσε τη λύση για τον Θρύλο, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 64', όταν του στρώθηκε η μπάλα μετά από... άτσαλο σουτ του Ελ Αραμπί. Οι παίκτες του Μαρτίνεθ συνέχισαν να πιέζουν, ωστόσο δεν κατάφερα να πετύχουν το νικητήριο γκολ και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Περισσότερα σε λίγο . . .

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ