ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κατάσκοπος» του Ολυμπιακού στη Γενέυη!

«Κατάσκοπος» του Ολυμπιακού στη Γενέυη!

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία… Ευρώπης. Όλα έχουν να κάνουν με το πως η ομάδα του Πειραιά θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση, απέναντι στην μια εκ των Γκενκ ή Σερβέτ και να συνεχίσει στα προκριματικά της, στον δρόμο προς το Εuropa League. Και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του, αλλά και του ίδιου, ενόψει του πρώτου ματς του β’ προκριματικού του Champions League, ο Nτιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει τα «μάτια» του στη Γενέυη.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να στείλει έναν συνεργάτη του να δει από κοντά τον πρώτο ματς Σερβέτ-Γκενκ Στόχος του είναι να «διαβάσει» ακόμη καλύτερα τον αντίπαλο του Ολυμπιακού, καθώς το μεγάλο πρώτο ματς προκριματικών πλησιάζει. Θα έχει μέρες μετά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για να δουλέψει ακόμη πιο ειδικά, σε θέματα τα οποία θα εντοπίσει στις δύο ομάδες στα μεταξύ τους ματς.

Να σημειωθεί ότι, ο λόγος που δεν θα βρεθεί ο ίδιος, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός θα βρίσκεται στην Σκωτία με την αποστολή του Ολυμπιακού, για το φιλικό κόντρα στην Ρέιντζερς (26/7, 21:45).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ