ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Περίεργο» δημοσίευμα για Φατούχ και Ολυμπιακό!

«Περίεργο» δημοσίευμα για Φατούχ και Ολυμπιακό!

Ένα «περίεργο» δημοσίευμα προέκυψε από την ιστοσελίδα «sports.asharq», σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αχμέντ Φατούχ της Ζάμαλεκ.

Αναλυτικότερα, για τον 25χρονο αριστερός μπακ αραβική ιστοσελίδα υπογραμμίζει: «Τις τελευταίες ώρες, διαδόθηκε η είδηση ότι η Ζάμαλεκ έχει λάβει μια σοβαρή πρόταση για να πουλήσει τον Αχμέντ Φατούχ στον ελληνικό σύλλογο Ολυμπιακό, ο οποίος θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη διοργάνωση του Europa League». Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί εντύπωση είναι πως για τον συγκεκριμένο παίκτη υπάρχει, εδώ και μερικές μέρες, ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε, πως ο Φατούχ, που είναι διεθνής με την Εθνική Αιγύπτου, με 22 συμμετοχές, έχει συμβόλαιο με τη Ζάμαλεκ μέχρι τον Ιούνιο του 2025, όμως γίνεται κουβέντα για την πρόωρη επέκταση του.

Σημειώνεται, πάντως, πως αυτή η διαπραγμάτευση ενδέχεται να είναι η αιτία των σεναρίων αυτών. Ενδέχεται το περιβάλλον του Φατούχ, δηλαδή, να επιδιώκει την πιο συμφέρουσα συμφωνία και διακινεί τη φημολογία, πως υπάρχει πρόταση από ελληνικό σύλλογο.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ