ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συμπαίκτες ξανά!

Συμπαίκτες ξανά!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το θέμα της απόκτησης του Κένεντι από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, που θα αποτελέσει την 4η, μέχρι στιγμής, μεταγραφή. Ο Αντόνιο Κορδόν έκανε τις επαφές με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Κάτι που ήθελε και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο 27χρονος Λατίνος έχει αρκετά από τα στοιχεία που αναζητούσε ο 42χρονος τεχνικός, για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Μάλιστα, ο Κένεντι θα συναντήσει έναν παλιό γνώριμο του στο Λιμάνι. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος άσος, πριν μόλις δύο χρόνια είχε παίξει μαζί με τον Ρόντινεϊ στη δεξιά πλευρά της Φλαμένγκο! Ήταν για ένα περίπου τετράμηνο, το φθινόπωρο του 2021, όταν ο Κένεντι είχε πάει δανεικός στη μεγάλη ομάδα της Βραζιλίας.

Οι δύο τους έχουν συνυπάρξει στην ίδια ενδεκάδα και στην ίδια πλευρά. Αμφότεροι ήταν η δεξιά πλευρά της Φλαμένγκο για 90 λεπτά στο 2-2 εκτός έδρας με την Γκρέμιο (με ασίστ του Κένεντι), για ένα ημίχρονο, το α΄, στο 3-0 εντός έδρας επί της Μπαία, για 25 λεπτά στο 4-0 επί της Σάο Πάουλο εκτός έδρας.

Επίσης, αγωνίστηκαν παρέα για 20 λεπτά στο 1-1 με την Σπορτ Ρεσίφε εκτός έδρας (κι οι δύο είχαν μπει αλλαγή στο 72’) και για μικρότερα διαστήματα και σε άλλα παιχνίδια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ