ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Oλυμπιακός κατά Κατσαφάδου: «Είναι ντροπιαστική αυτή η συμπεριφορά»

Oλυμπιακός κατά Κατσαφάδου: «Είναι ντροπιαστική αυτή η συμπεριφορά»

Με την συμπεριφορά του βουλευτή Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδου στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του UEFA Super Cup , καυτηρίασε ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με τη συμπεριφορά του Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Πειραιά, στο γεγονός ότι ο εκλεγμένος στον Πειραιά βουλευτής δεν ανέφερε τους εκπροσώπους του «Γ. Καραϊσκάκης» και του Ολυμπιακού στην ενημέρωση που έκανε για την συνάντηση ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού στο Φάληρο ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη.

Αναλυτικά:

«Έγινε χθες Πέμπτη 3 Αυγούστου μια συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αντικείμενο τον τελικό του UEFA Super Cup που διεξάγεται στις 16 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραισκάκης».

Στην συνάντηση αυτή πέρα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδο και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., παρέστησαν τα τρία μέρη που σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογραφεί διοργανώνουν τον τελικό.

Δηλαδή εκπρόσωποι της UEFA, εκπρόσωπος του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» (ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου κ. Βασίλης Βασιλειάδης) και εκπρόσωπος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων κ. Κώστας Βερνίκος).

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Κατσαφάδος που εκλέγεται στον Πειραιά, δεν ανέφερε τους εκπροσώπους του «Γ. Καραϊσκάκης» και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην ενημέρωση που έκανε για την συνάντηση από τα social media.

Είναι ντροπιαστική αυτή η συμπεριφορά για κάποιον που έλκει την πολιτική του δύναμη και απολαμβάνει υπουργικούς θώκους με την υποστήριξη των Πειραιωτών.

Ελπίζουμε στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ