ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μαρκάρισμα του Χροσόφσκι

Το μαρκάρισμα του Χροσόφσκι

Όπως και στις περισσότερες των περιπτώσεων, έτσι και στο παιχνίδι με αντίπαλο την Γκένκ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στο Φάληρο, πολλά θα κριθούν από τη «μάχη» της μεσαίας γραμμής. Με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει μια ομάδα, η οποία στο κέντρο της θα έχει μια κομβική απουσία, αυτή του Μπράιαν Χέινεν, του αρχηγού των Βέλγων.

Ο Χέινεν -που θα απουσιάσει και από τη ρεβάνς της 17ης Αυγούστου- είναι αναντικατάστατος στο κέντρο της Γκενκ και ο παίκτης που τον «συμπληρώνει» είναι ο Πατρίκ Χροσόφσκι, ο οποίος στο 4-2-3-1 του Βούτερ Βράνκεν είναι επίσης καθοριστικός. Τον 31χρονο χαφ, στον Πειραιά τον γνωρίζουν πολύ καλά, από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2019. Και ειδικότερα οι πιο… παλιοί της ομάδας, όπως ο Μαντί Καμαρά και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο δεύτερος μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής (τουλάχιστον ως βασικός), αλλά ο μέσος από την Γουινέα έχει πολλές ελπίδες για μια θέση στην ενδεκάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά και από το πολύ καλό ματς που είχε κάνει στο φιλικό με την Ρέιντζερς, απέναντι στο «Ibrox». Με πολλές βοήθειες σε κερδισμένες «μονομαχίες» στο κέντρο αλλά και συμμετοχή στο επιθετικό σκέλος, με την τρομερή μπαλιά που έβγαλε στη φάση του 1-2 του Καρβάλιο.  

 Kαι απέναντι στον Χροσόφσκι (έστω και παίζοντας σαν αλλαγή στα δεύτερα ημίχρονα), τα είχε πάει περίφημα, «κλειδώνοντας» τον τότε αρχηγό της Βικτόρια Πλζεν, που αποτελούσε τον «κινητήριο μοχλό» των Τσέχων. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι πως ο Σλοβάκος χαφ τότε είχε ήδη συμφωνήσει να «μετακομίσει» στο Βέλγιο, αλλά η Πλζεν είχε θέσει ως προϋπόθεση στην Γκενκ, να διατηρήσει στο «ενεργητικό» της τον παίκτη, για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ