ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Tα δεδομένα για Τρεζόρ και οι αμφίβολοι

Tα δεδομένα για Τρεζόρ και οι αμφίβολοι

 Δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, ο Μάικ Τρεζόρ, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, κουτσαίνοντας. Δεν ήταν ωστόσο ο μόνος παίκτης της Γκενκ που αποχώρησε με ενοχλήσεις. Οι Καγιέμπε, Γκαλάρθα και Αροκοντάρε, είναι επίσης αβέβαιοι για την αναμέτρηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού με την Σερκλ Μπριζ, την Κυριακή, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου.

 «Στο τέλος του παιχνιδιού δέχτηκα ένα χτύπημα στο γόνατο στον μηρό μου. Πονάω πολύ ακόμα, αλλά είναι δύσκολο να εκτιμήσω πόσο καιρό θα μείνω εκτός δράσης» ήταν τα λόγια του 24χρονου εξτρέμ στο φινάλε.

Παράλληλα, ο winger της βελγικής ομάδας υπογράμμισε για τον αγώνα πως: «Ήταν μια αχρείαστη ήττα. Κρίμα για εκείνο το γκολ που δεχτήκαμε νωρίς, αλλά δείξαμε ότι δεν είναι αδύνατο να το διορθώσουμε την επόμενη εβδομάδα. Πιέσαμε τον Ολυμπιακό για την ισοπαλία. Μέχρι την τελευταία στιγμή πιέζαμε για την ισοφάριση. Αξίζαμε έστω την ισοπαλία».

Μένει επίσης να φανεί αν ο Τρεζόρ θα παραμείνει στη Γκενκ αυτή τη σεζόν και ο ίδιος δήλωσε στην «Het Belang van Limburg» πως: «Δεν έχω ακούσει τίποτα περισσότερο. Ούτε εγώ ασχολούμαι με αυτό. Θα συνεχίσω να δουλεύω για την Γκενκ μέχρι την τελευταία στιγμή». Πάντως για το παιχνίδι με την Σερκλ Μπριζ, φαίνεται πως θα είναι στην αποστολή.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ