ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παίζει δυνατά για Μπογιέ! (photo)

Παίζει δυνατά για Μπογιέ! (photo)

Προχωρημένες είναι οι συζητήσεις της πλευράς του Ολυμπιακού με αυτή του Λούκας Μπογιέ προκειμένου ο Αργεντινός φορ να ενισχύσει την ομάδα του Πειραιά, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής.

Αυτό αναφέρει o έγκριτος Αργεντινός δημοσιογράφος Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, ο οποίος αναφέρει ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του 27χρονου σέντερ φορ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι διαπραγματεύσεις γίνονται αποκλειστικά από τον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος θέλει να φέρει τον Αργεντινό φορ στο Λιμάνι, με την Έλτσε να δείχνει πρόθυμη να τον δώσει με την μορφή κανονικής μεταγραφής.

Ο Μπογιέ (μία φορά διεθνής, με ιταλικό διαβατήριο) σέντερ φορ της Έλτσε, ο οποίος αγωνίστηκε και στην ΑΕΚ για ένα μικρό διάστημα, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει μπει στο «μάτι» των «μεγάλων» του ισπανικού πρωταθλήματος, όπως η Μπαρτσελόνα του Τσάβι και η Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Ρίβερ Πλέιτ, Νιούελς Ολντ Μπόις, Τορίνο, Θέλτα, ΑΕΚ, Ρέντινγκ και Έλτσε, έχοντας σκοράρει 37 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 20 ασίστ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ