ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση

Με μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση

Έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο θα έχει η άμυνα του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Τσουκαρίτσκι. Το πρώτο «βιολί» των Σέρβων, ο Μοχάμεντ Μπανταμόσι, που πέρυσι σκόραρε 13 γκολ και «μοίρασε» πέντε ασίστ και που ήδη έχει ανοίξει… λογαριασμό στο σκοράρισμα και εφέτος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Το όνομα της ομάδας που θα πάει ο φορ από την Γκάμπια δεν είχε γνωστοποιηθεί αλλά φαίνεται πως τελικά το κλαμπ στο οποίο «κλείνει» είναι η Αλ Χαζμ, από την Σαουδική Αραβία, ενώ τονίζεται πως η πώληση του Μπανταμόσι θα είναι μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιριστή, στα play off για το Γιουρόπα Λιγκ, στην πρόσφατη ιστορία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «telegraf» , ο 24χρονος άσος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος, με οψιόν αγοράς τα 3 εκατ. ευρώ. Φυσικά η Τσουκαρίτσκι θα κερδίσει κοντά και στα 2 εκατ. ευρώ από τον δανεισμό του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, το μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή της Τσουκαρίτσκι, Ιγκόρ Μάτιτς, είναι πως δεν έχει πολλές επιλογές για την γραμμή κρούσης. Σύμφωνα με το σάιτ της UEFA, ο μόνος «κλασικός» φορ που βρίσκεται στη λίστα είναι ένας 19χρονος πιτσιρικάς, ο Ζε Μάριο, που δεν έχει αγωνιστικά λεπτά και υπάρχει και ο Μιχάιλο Σπασόγεβιτς. Έτσι, ο Μάτιτς θα μπορούσε να πάει σε μια λύση… ανάγκης, βάζοντας ως σέντερ φορ τον Ιμπραίμα Εντιαγέ, ο οποίος είναι εξτρέμ, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις και στην κορυφή της «φροντ λάιν». Έχει παίξει σε όλα τα ματς εφέτος, αλλά για λίγα λεπτά και έχει και ένα γκολ. Μάλιστα, αν ο Σενεγαλέζος άσος παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, θα φτάσει τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσουκαρίτσκι και ως τώρα έχει 19 τέρματα και 14 ασίστ. Υπενθυμίζεται πως η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» έχει δώσει τέσσερα ματς πρωταθλήματος και έχει 2 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα με γκολ 6-6.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ