ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ροντινέι: «Κάθε μέρα και καλύτεροι, ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»

Ροντινέι: «Κάθε μέρα και καλύτεροι, ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»

Ο Ροντινέι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του δεύτερου ματς με την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, για τα πλέι οφ του Europa League και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ομάδα μας είναι κάθε μέρα και καλύτερη, είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι νικητής, έχουμε έμπειρους παίκτες και μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ, που ανήκω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο».

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος μπακ του Θρύλου δήλωσε: «Η ομάδα μας είναι κάθε μέρα και καλύτερη. Η ατμόσφαιρα είναι κάθε μέρα και πιο καλή. Ξέρουμε, πως έχουμε κάνει ένα καλό ματς με καλό αποτέλεσμα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό και θέλουμε να ολοκληρώσουμε την πρόκρισή μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά νιώθουμε καλά και θεωρούμε πως είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε».

Με τον ακραίο αμυντικό των «ερυθρόλευκων» να συμπληρώνει: «Αρχικά, είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Που είμαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Πιστεύω, πως είναι πολύ βελτιωμένη η ομάδα. Είμαι από τους πρώτους που γνώρισα τον προπονητή. Υπάρχει μεγάλη εξέλιξη! Οι νέοι παίκτες συνεισφέρουν. Έχουμε μία ομάδα καλή και με έμπειρους παίκτες, οι παλιοί θα βοηθήσουν τους νέους, γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι νικητής! Και δεν χρόνος δεν υπάρχει... Φέτος, μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί ο Ολυμπιακός είναι πάντα για να νικάει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Θα κάνουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα. Θα χρειαστούμε πράγματα και αλλαγές, γιατί τα ευρωπαϊκά ματς είναι δύσκολα. Πιστεύω, όμως, σε μένα και στους συμπαίκτες μου και ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να περάσουμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ