ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εντυπωσιάζει ο Θρύλος, να συνεχίσει έτσι!

Εντυπωσιάζει ο Θρύλος, να συνεχίσει έτσι!

Στο «φουλ» προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για το μεγάλο ματς της Κυριακής (17/9) στην «Οπαπαρίνα», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Θρύλος πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, με «τρία στα τρία», μετά τις εμφατικές νίκες στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Πανσερραϊκό (2-0), τον Ατρόμητο (4-0) και τη Λαμία (4-0).

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, με εννιά βαθμούς, 10 γκολ και «μηδέν» στην άμυνα. Κάτι που σημαίνει, ότι οι Πειραιώτες έχουν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έως τώρα, με μεγάλη διαφορά, μάλιστα, από τον δεύτερο!

Η ομάδα του Πειραιά, λοιπόν, είναι η πιο «καυτή» επιθετικά, με 10 τέρματα και 70 τελικές προσπάθειες, σε τρία ματς στην Stoiximan Super League (πέντε γκολ ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Άρης, 48 τελικές η ΑΕΚ), ενώ παράλληλα, είναι πρώτη και σε επιτυχημένα γεμίσματα (53/116).

Πέραν του Ολυμπιακού, ανέπαφη την εστία του στο πρωτάθλημα έχει κρατήσει και ο Παναθηναϊκός, όμως με ένα ματς λιγότερο.

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έως τώρα είναι ο Γιώργος Μασούρας του Θρύλου, με τρία γκολ (ένα γκολ ανά 2,7 τελικές), ενώ κορυφαίος σε γεμίσματα είναι ο Κώστας Φορτούνης, με 15/24.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ