ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός και FlexCar μαζί στο δρόμο των επιτυχιών!

ΠΑΕ Ολυμπιακός και FlexCar μαζί στο δρόμο των επιτυχιών!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε: «Για τη σεζόν 2023/24, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τη FlexCar -την κορυφαία εταιρεία ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων-, που θα είναι Επίσημος Χορηγός του Συλλόγου για τα επόμενα 3 χρόνια, στηρίζοντας τις προσπάθειες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η μοναδικότητα και η αυθεντικότητα είναι στοιχεία που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τον Ολυμπιακό. Τον σπουδαιότερο αθλητικό σύλλογο στην Ελλάδα, ο οποίος στις προσπάθειές του να κατακτά την κορυφή, έχει συνοδοιπόρους τους καλύτερους.

Η FlexCar έχει κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο του leasing και της αυτοκίνησης από το 2018, “βάζοντας” στο δρόμο πάνω από 10.000 οχήματα και η συνεργασία της με τον Ολυμπιακό αποδεικνύει ότι στοχεύει ψηλά, με όραμα την εδραίωσή της ως το μεγαλύτερο “παίκτη” στην ευέλικτη μίσθωση παγκοσμίως.

Μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας, η FlexCar έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών της, χάρη στη διαφάνεια και την αμεσότητα των σύγχρονων υπηρεσιών της. Με παρουσία, πλέον, στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και προσφάτως στο Μεξικό, η πολυπολιτισμική ομάδα της FlexCar παρέχει μοναδικές προσωποποιημένες υπηρεσίες leasing και τη δυνατότητα ο καθένας να αποκτήσει το όχημα που πάντα ονειρευόταν, άμεσα, χωρίς δεσμεύσεις και προκαταβολή, με τον πιο ευέλικτο και προσιτό τρόπο της αγοράς.

Στις πλούσιες επιλογές που προσφέρει ο στόλος της εταιρείας, συμπεριλαμβάνονται οχήματα όλων των τύπων -επιβατικά, υβριδικά, ελαφρά επαγγελματικά, scooters και μοτοσυκλέτες-. Η ευρεία γκάμα σε κινητήρες, εκδόσεις και συστήματα κίνησης, προσφέρει την απόλυτη ευελιξία στην επιλογή οχήματος.

Το καινοτόμο brand ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων με την εξειδικευμένη του ομάδα θα είναι σύμμαχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βάζοντας από κοινού τις βάσεις για μια ισχυρή πολυετή συνεργασία, με εκκίνηση μια επιτυχημένη και δυναμική σεζόν.

Ο Ολυμπιακός με τη διεθνή του ακτινοβολία, με τα 47 πρωταθλήματα, τα 28 κύπελλα και τα 18 Double, αλλά και τις ιστορικές νίκες στην Ευρώπη, θα μοιραστεί με την FlexCar τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για μοναδικότητα και πρωτοπορία».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ