ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To έξτρα κίνητρο για τη νίκη!

To έξτρα κίνητρο για τη νίκη!

Η ώρα του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της σεζόν πλησιάζει! Το βράδυ της Κυριακής (13/9, 21:30) ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην «OPAP Arena» για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε μία αναμέτρηση που κάθε άλλο παρά αδιάφορη μπορεί να περνάει.

Ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που εντυπωσίασε στο πρώτο chapter της χρονιάς, ξεπερνώντας τα εμπόδια των Γκενκ και Τσουκαρίτσκι για να μπει στους ομίλους του Europa League, ενώ στο πρωτάθλημα έκανε το 3/3 κόντρα σε Πανσερραϊκό, Ατρόμητο και Λαμία (όλα τα ματς εντός), πραγματοποιώντας άκρως πειστικές εμφανίσεις, θέλει να συνεχίσει με την ίδια διάθεση.

Άπαντες στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» έχουν στρέψει την προσοχή τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και ο μεγάλος στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βέβαια οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να πάρουν το διπλό και για έναν ακόμα λόγο. Προκειμένου να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους για την τρομερή στήριξη που τους έχουν χαρίσει από την αρχή της χρονιάς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ