ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι θέσεις ΑμεΑ για Φράιμπουργκ

Οι θέσεις ΑμεΑ για Φράιμπουργκ

Ενημέρωση για τις θέσεις ΑμεΑ για τον αγώνα με την Φράιμπουργκ (21/9, 22:00) παρέχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για τα εξής:

Για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League απέναντι στη Freiburg που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 21/09 και ώρα 22:00, τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Τρίτη 19/09 και ώρες 11:00 – 12:00, έως την κάλυψη των θέσεων.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ