ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι θέσεις τυφλών για το ματς με την Φράιμπουργκ

Οι θέσεις τυφλών για το ματς με την Φράιμπουργκ

Όπως σας έχουμε αναφέρει, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρωτοπορεί και είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη, η οποία θα προσφέρει στα άτομα με οπτική αναπηρία την υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής σε όλες τις αναμετρήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Μάλιστα, αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία πήγε εξαιρετικά την περσινή σεζόν και θα συνεχιστεί και φέτος. Έτσι κι αυτή την Πέμπτη (21/9) κόντρα στην Φράιμπουργκ, στο Ναό σύμφωνα με την ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, για τις θέσεις τυφλών στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των ατόμων με οπτική αναπηρία που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με τη Freiburg μέσω της υπηρεσίας της ακουστικής περιγραφής, ενημερώνει τα εξής:

Για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League απέναντι στη Freiburg, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 21/09 και ώρα 22:00, τα άτομα με οπτική αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4143000, ο οποίος θα λειτουργεί την Τρίτη 19/08 και ώρες 11:00 – 12:00 έως την κάλυψη των θέσεων, και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι άτομα με οπτική αναπηρία, το όνομά τους καθώς και του ενός συνοδού τους θα καταγράφονται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ