ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με ένα Καραϊσκάκη «καμίνι» όλα τα μπορεί! (video)

Με ένα Καραϊσκάκη «καμίνι» όλα τα μπορεί! (video)

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ένα πολύ σημαντικό και κομβικό ματς, στο οποίο θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στη Φράιμπουργκ για διάφορους λόγους. Πρώτα απ’ όλα, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και να αυξήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μία σπουδαία νίκη, η οποία θα τους αποβάλλει από την οποιαδήποτε πίεση μιας ευρωπαϊκής πρεμιέρα που υπάρχει.

Ο Θρύλος, λοιπόν, καλείται να βρει τη «συνταγή» για να κερδίσει απόψε την γερμανική ομάδα που μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και παίρνοντας αυτό που επιθυμεί. Τη νίκη και ένα πρώτο βήμα και να πάρει την άτυπη εκδίκηση από το περσινό 3-0.

Οι Πειραιώτες δεν θα παίξουν μόνοι τους, θα έχουν και τον 12ο παίκτη στο πλευρό τους! Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει για ακόμη μία φορά τον Θρύλο, γεμίζοντας ξανά το Καραϊσκάκη και δημιουργώντας μία καυτή ατμόσφαιρα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Άλλωστε, ο κόσμος του Θρύλου γνωρίζει καλά πως να μετατρέπει σε «καμίνι» τον Ναό και αυτό θα κάνει και απόψε. Έτσι, έχουν γονατίσει ομάδες και ομάδες στο «κάστρο» του Ολυμπιακού, με την ομάδα να αναμένεται να έχει απίστευτη στήριξη κόντρα στη Φράιμπουργκ, η οποία θα κληθεί να παίξει σε μία έδρα «κολαστήριο»... Μπορεί να τα καταφέρει ο Θρύλος και να πάρει τη νίκη που θέλει, μαζί με τους οπαδούς του!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ