ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του στο Europa League είναι ο Ολυμπιακός! Με βραδινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο Θρύλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (21/9, 22:00) μεγάλο ματς με τη Φράιμπουργκ στο κατάμεστο -όπως αναμένεται- «Γ. Καραϊσκάκης», για την 1η αγωνιστική στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, μια δυνατή και «δεμένη» γερμανική ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι», με έξτρα «όπλο» τον κόσμο τους στον Ναό, θέλουν να μπουν με το «δεξί» στο Europa League και να κατακτήσουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, με «φόντο» τη δύσκολη συνέχεια στη φάση των ομίλων.

Όμως, οι ΓΑΥΡΟΙ θα πρέπει να γνωρίζουν τι ισχύει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω της σημερινής απεργίας. Συγκεκριμένα, με βάση τα τελευταία δεδομένα, οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν καθόλου. Το ίδιο ισχύει και για τη Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά (ΗΣΑΠ).

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα κινηθούν τελικά κανονικά. Αρχικά είχαν ανακοινώσει στάσεις εργασίας, οι οποίες όμως κρίθηκαν από δικαστήριο παράνομες. Παρ’ όλα αυτά, το συνδικάτο εργαζομένων και θυγατρικών εταιρειών του ΟΑΣΑ ενημέρωσε ότι «η 24ωρη απεργία του Ε.Κ.Α για την ίδια ημέρα είναι νόμιμη και όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει».

Στα τρόλεϊ, η αντίστοιχη υπόθεση εκδικάζεται την Πέμπτη, άρα το πρωί η κυκλοφορία στην πρωτεύουσα ξεκίνησε χωρίς τρόλεϊ. Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι έχουν προκηρύξει στάση εργασίας και είναι προγραμματισμένο να κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00.

Με στάση εργασίας από τις 13:30 έως τη λήξη της βάρδιας θα συμμετάσχει στην Πανεργατική Παναθηναϊκή Απεργία την Πέμπτη το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Σωματείο «ως μέλη του Ε.Κ.Α και μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, αποφασίσαμε την συμμετοχή μας, με στάση εργασίας από τις 13:30 έως την λήξη της βάρδιας, στην Πανεργατική Παναθηναϊκή Απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ