ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι σκέψεις του Μαρτίνεθ και η νίκη ψυχόλογιας!

Οι σκέψεις του Μαρτίνεθ και η νίκη ψυχόλογιας!

Ο χρόνος «τρέχει» και δεν πρέπει να χάνεται σε καμία περίπτωση για τον Ολυμπιακό, αφήνοντας πίσω την ήττα από την Φράιμπουργκ. Κάθε τρεις μέρες υπάρχει και ένα επίσημο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους», που έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση κόντρα στην Κηφισιά, την Κυριακή 24/9 (17:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος έχει ανάγκη τις νίκες στο πρωτάθλημα, τόσο βαθμολογικά όσο και για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του. Οι τρεις βαθμοί αποτελούν το καλύτερο φάρμακο αυτή τη στιγμή για τους Πειραιώτες μετά την απρόσμενη ήττα από τους Γερμανούς, καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η καινούργια ομάδα που δημιουργείται θα χρειαστεί ακόμα χρόνο για να βρεθεί στο 100 % και να «δέσει»

Κατά συνέπεια, ο Ισπανός κόουτς και οι ποδοσφαιριστές  θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι και καλά διαβασμένοι για να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, αύριο (11/09, 18:30) κόντρα στην Κηφισιά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και αναμένεται να κάνει ροτέισον στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα δούμε αρκετές αλλαγές καθώς, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ακόμη πράγματα να δείξουν  και αναμένεται να πάρουν την ευκαιρία από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.  Όπως είναι λογικό, το ροτέισον επιβάλλεται αυτή την χρονική στιγμή.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ