ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρτίνεθ: «Για αυτό λεγόμαστε ομάδα, όλοι είναι χρήσιμοι και τους χρειαζόμαστε»

Μαρτίνεθ: «Για αυτό λεγόμαστε ομάδα, όλοι είναι χρήσιμοι και τους χρειαζόμαστε»

Άνετη επιστροφή στις νίκες και εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό στο Ναό, επικρατώντας με 4-0 της Κηφισιάς για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στην πρώτη θέση στους 13 βαθμούς, έχοντας τέσσερις.

Μετά το ματς, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε για τους κινδύνους που δημιούργησε η Κηφισιά στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρίνεθ στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν από 65 ώρες που κάναμε μεγάλη προσπάθεια από το να επιστρέφουμε με αυτό τον τρόπο. Κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δείχνουμε ότι έχουμε προοδεύσει αρκετά".

Για το πρώτο κομμάτι του ματς όπου δέχθηκε αντεπιθέσεις από την Κηφισιά: "Αυτό νομίζω οφείλεται στο ότι είμαστε επιθετική ομάδα και κινδυνεύουμε στις αντεπιθέσεις. Μια τέτοια ομάδα μπορεί να κινδυνεύσει έτσι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πέρα από αυτές τις στιγμές δεν κινδυνεύσαμε, ελέγξαμε τις αντεπιθέσεις τους".

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τις αλλαγές που έκανε: "Γι' αυτό λεγόμαστε ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι, τους χρειαζόμαστε όλους. Έπρεπε κάποιοι παίκτες να ξεκουρταστούν και γι' αυτό είναι σημαντικό να έχεις αρκετούς ποιτοικούς παίκτες σε μια ομάδα".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ