ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι θέσεις ΑμεΑ για Άρη

Οι θέσεις ΑμεΑ για Άρη

Ενημέρωση για τις θέσεις ΑμεΑ για τον αγώνα με τον Άρη (27/9, 20:30) παρέχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αναλυτικά:  «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, ενημερώνει για τα εξής:

Για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague 1 απέναντι στον Άρη που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 27/09 και ώρα 20:30, τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Τρίτη 26/09 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 12:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δε θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ