ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι θέσεις τυφλών για το ματς με τον Άρη

Οι θέσεις τυφλών για το ματς με τον Άρη

Όπως σας έχουμε αναφέρει, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρωτοπορεί και είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη, η οποία θα προσφέρει στα άτομα με οπτική αναπηρία την υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής σε όλες τις αναμετρήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Μάλιστα, αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία πάει εξαιρετικά και θα συνεχιστεί στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη, την Τετάρτη (27/9, 20:30), στον Ναό, σύμφωνα με την ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, για τις θέσεις τυφλών στην αναμέτρηση με την ομάδα από την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των ατόμων με οπτική αναπηρία που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη μέσω της υπηρεσίας της ακουστικής περιγραφής, ενημερώνει τα εξής:

Για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League απέναντι στον Άρη, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 27/09 και ώρα 20:30, τα άτομα με οπτική αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4143000, ο οποίος θα λειτουργεί την Τρίτη 26/09 και ώρες 11:00 – 12:00 έως την κάλυψη των θέσεων, και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι άτομα με οπτική αναπηρία, το όνομά τους καθώς και του ενός συνοδού τους θα καταγράφονται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ