ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποχώρησαν με ενοχλήσεις Φορτούνης και Ρέτσος!

Αποχώρησαν με ενοχλήσεις Φορτούνης και Ρέτσος!

Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποίησε ακόμα μία τρομερή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, κάνοντας τα πάντα στη νίκη του Θρύλου με 4-1 επί του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο αρχηγός του Θρύλου βρέθηκε μια ανάσα από το να σκοράρει και εκείνος, όμως αστόχησε σε πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. 

Στο τέλος του ματς, ο Φορτούνης ξάπλωσε αρχικά στο έδαφος και χρειάστηκε τη βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, κουτσαίνοντας ελαφρά. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ωστόσο μένει να φανεί αν ήταν πρόβλημα της στιγμής.

Από την άλλη, ο  Παναγιώτης Ρέτσος αντιμετώπισε  και εκείνος πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα του και  έτσι έγινε αλλαγή λίγα λεπτά πριν το τέλος.

Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στο έδαφος και έδειχνε να πιάνει τον προσαγωγό του. Αμέσως πήγαν πάνω του οι συμπαίκτες του ενώ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών. Λίγο μετά ο Παναγιώτης Ρέτσος - που και σε αυτό το ματς ξεχώρισε από την άμυνα της ομάδας του - έγινε αλλαγή για να προφυλαχθεί κιόλας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ