ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη! (video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη! (video)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται δίπλα σε πολίτες που έχουν πραγματικά ανάγκη. Είναι για ακόμη μια φορά αρωγός μίας πρωτοβουλίας που δίνει ανάσα σε ευάλωτους συμπολίτες μας.

Ο κ. Μαρινάκης παρέδωσε σήμερα ένα ακόμη φορτίο γεμάτο με τρόφιμα για να μοιραστεί στους πιο ευάλωτους Πειραιώτες. Με την σημερινή παράδοση, 20.410 φορτία παραδόθηκαν στην κοινωφελή δημοτική επιχείρηση Πειραιά, η οποία τα διέθεσε σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας.

«Παραδίδω σήμερα στον κ. Κανάκη που είναι ο διευθυντής των κοινωνικών δομών του δήμου Πειραιά, το 130ο φορτίο με τρόφιμα και έτσι σήμερα φτασαμε στον αριθμό των κιβωτίων των 20.410 με δαπάνη που έδωσε προσωπικά ο κ. Μαρινάκης άνω των 550 χιλιάδων ευρώ», ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης.

Ο διευθυντής των κοινωνικών δομών του δήμου Πειραιά, σημείωσε με τη σειρά του: «Σήμερα λαμβάνουμε, όπως κάθε μήνα τις κούτες για τις πιο ευάλωτες οικογένειες, χάρη στη βοήθεια του Ολυμπιακού και τη γενναιοδωρία του Βαγγέλη Μαρινήκη. 150 οικογένειες από τις πιο ευάλωτες της χώρας μας μπουρούν να έχουν εξασφαλισμένα τα τρόφιμα του μήνα. Συγχρόνως είναι μια πολύτιμη βοήθεια. Να φροντίσουμε στον Πειραιά κανένας να μην είναι μόνος».

Η συγκεκριμένη ενέργεια, είναι μόνο μία από τις εκατοντάδες κοινωνικές δράσεις του κ. Μαρινάκη στον δήμο Πειραιά.

«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει αναπλάσει τα τελευταία χρόνια παιδικές χάρες, γήπεδα, όπως και το γήπεδο των Καμινίων, κηπάρια, πλατείες, για παράδειγμα την πλατεία Αλεξάνδρας όπου εκεί υπάρχει το μοναδικό στην Ελλάδα μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Ο κ. Μαρινάκης με δικές του δαπάνες τοποθέτησε τρία έργα τέχνης, το ένα του Αφανούς ναύτη στον Άγιο Νικόλαο του Πειραιά, το άλλο του Τουρκοφάγου Νικηταρά στο Γηροκομείο Πειραιά και το τρίτο της Ηρωίδας Μανιάτισσας στα Μανιάτικα στο μετρό και πολλά άλλα», είπε ο κ. Βασιλειάδης.

Οι κοινωνικές δράσεις του προέδρου του Ολυμπιακού συνεχίζονται με γνώμονα πάντα το σεβασμό και τη στήριξη σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ