ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σερβικά ΜΜΕ: «Γίγαντας ο Ολυμπιακός, τρομάζει την Μπάτσκα Τόπολα»

Σερβικά ΜΜΕ: «Γίγαντας ο Ολυμπιακός, τρομάζει την Μπάτσκα Τόπολα»

Ήδη στο «στρατόπεδο» της Μπάτσκα Τόπολα έχουν παρακολουθήσει την εικόνα του Ολυμπιακού και τα ΜΜΕ της χώρας κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην «τριάρα» (0-3) στους «Ζωσιμάδες» και τα αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων», γενικότερα. Αρχικά, ο τίτλος της hotsport, που έγραψε: «Ο Ολυμπιακός θέλει να τρομάξει την Μπάτσκα Τόπολα: Οι Έλληνες ξεπέρασαν τους αντιπάλους πριν το ματς με τη σερβική ομάδα».

Συνεχίζει το ρεπορτάζ: «Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, μετά από αυτή τη νίκη και είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα, ελπίζοντας σε μια ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση από την αγαπημένη τους ομάδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η espresο, που τονίζει ότι: «Ο αήττητος Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την Μπάτσκα Τόπολα! Πανίσχυρος ο Έλληνας γίγαντας πριν την άφιξη του στην Σερβία». Ενώ η telegraf σημειώνει: «Ο Ολυμπιακός φοβίζει την Μπάτσκα με ένα... βίαιο παιχνίδι. Έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ στο πρωτάθλημα». Επίσης, η εφημερίδα Zurnal έγραψε στην διαδικτυακή της έκδοση: «Ο Ολυμπιακός έκανε ζέσταμα για τον αγώνα με την Μπάτσκα» και στέκονται στα δύο τέρματα του Ντανιέλ Ποντένσε, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αναφορικά με την tvarenasport, υπογραμμίζει: «Μετά από μια νίκη ρουτίνας στα Ιωάννινα, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ