ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δουλειά με ελλείψεις...

Δουλειά με ελλείψεις...

Διακοπή έχουμε στα πρωταθλήματα λόγω Εθνικών ομάδων και είναι μία ευκαιρία να πάρει ο Ολυμπιακός μία ανάσα. Βέβαια, το ιδανικό για τον Nτιέγκο Μαρτίνεθ θα ήταν να είχε διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του για επιπλέον δουλειά, αλλά αυτό δεν γίνεται.

Για την ακρίβεια, εκείνοι που έφυγαν για τις Εθνικές τους είναι αρκετοί και σημαντικοί. Συγκεκριμένα, οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος και Μασούρας έχουν κληθεί στην Εθνική Ελλάδας για τα παιχνίδια με την Ιρλανδία (13/10) και την Ολλανδία (16/10) για τα προκριματικά του Euro, ενώ ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα βρίσκεται στην Εθνική Ελπίδων για τα ματς με την Κροατία (13/10) και την Πορτογαλία (17/10).

Ο Στέφαν Γιόβετιτς θα παίξει με το Μαυροβούνιο στο φιλικό με το Λίβανο (12/10) και το παιχνίδι με τη Σερβία (17/10) για τα προκριματικά του Euro 2024. Υποχρεώσεις με τη Σουηδία έχει ο Όλα Σολμπάκεν, ο οποίος θα παίξει με Κύπρο (12/10) και Ισπανία (15/10).

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει κληθεί στην εθνική του Μαρόκου για το φιλικό με την Ακτή Ελεφαντοστού (14/10) και το παιχνίδι με τη Λιβερία (17/10), για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ