ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστρέφει πιο δυνατός

Επιστρέφει πιο δυνατός

Σε μία σειρά αγώνων εξίσου σημαντικών, με εκείνους οι οποίοι πέρασαν, ο Ολυμπιακός καλείται να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος. Παναθηναϊκός εντός, Γουέστ Χαμ εντός και ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ένα πρόγραμμα αρκετά δύσκολο και ιδιαιτέρως απαιτητικό. Όπως ήταν και εκείνο το οποίο πέρασε, πριν τη διακοπή. Αγώνες δύσκολοι, από τους οποίους ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγει αλώβητος. Νίκησε στα Γιάννενα, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Σερβία απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα και δυστυχώς έμεινε στην ισοπαλία. Θα μπορούσε και καλύτερα η ομάδα του Μαρτίνεθ. Το οποίο -κακά τα ψέματα- το «είχε». Δικό της ματς ήταν.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, όμως. Μπροστά υπάρχουν νέοι αγώνες. Εξίσου δύσκολοι. Ένα νέο τρίπτυχο, σχεδόν… ίδιο, με εκείνο πριν τη διακοπή.

Όπως και να ‘χει, είναι δύσκολο για τον Θρύλο το ότι μπαίνει ξανά στην ίδια διαδικασία, αλλά θα είναι πιο δυνατός, επιστρέφοντας. Με την ομάδα συνολικά να έχει δουλέψει λιγάκι παραπάνω και να έχει και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ως σύνολο. Η διακοπή μπορεί να μην επέτρεψε στους παίκτες να είναι όλοι μαζί αυτό το διάστημα, αλλά την προσεχή εβδομάδα επιστρέφουν και θα συνεχίσουν να προπονούνται ως «ένα». Έτσι και πρέπει να πάει ο Θρύλος, στο επόμενο διάστημα. Ως ένα, πιο έτοιμος και πιο δυνατός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ