ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Oι Γερμανοί «στέλνουν» τον Μπόατεγνκ στον Θρύλο

Oι Γερμανοί «στέλνουν» τον Μπόατεγνκ στον Θρύλο

Ένα σενάριο ήρθε στο «φως», το οποίο συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Zερόμ Μπόατενγκ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με Μέσο από την Γερμανία αναφέρει πως στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκεται και ο πολύπειρος Γερμανο-γκανέζος στόπερ.

Ένας από τους κορυφαίους διεθνείς Γερμανούς στόπερ των τελευταίων χρόνων, που έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν «έχει πρόταση από την Ελλάδα». Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό παρότι ο γεννημένος στο Βερολίνο με καταγωγή από τη Γκάνα ποδοσφαιριστής είναι πλέον στα 35 χρόνια του, έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία.

Με προϋπηρεσία δέκα ετών στη Μπάγερν Μονάχου και πέρασμα την τελευταία διετία από το «Σαμπιονά», ο 76 φορές διεθνής με την Εθνική Γερμανίας.

Το να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός, παρότι από την ΠΑΕ δεν υπήρξε καμία τοποθέτηση επί του θέματος, μοιάζει από δύσκολο έως απίθανο, παρότι είναι δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα έχει τεθεί σίγουρα στα υπόψη. Μην ξεχνάμε ότι στου Ρέντη βρίσκεται κι ένας άλλος πρώην παίκτης της Μπάγερν, ο Ομάρ Ρίτσαρντς, ο οποίος, αν κι εφόσον, θα μπορούσε να παίξει και ρόλο μεσάζοντα. Δεν φαίνεται, όμως, να προκύπτει κάτι τέτοιο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ