ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Έσε!

Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Έσε!

Στο μεταγραφικό «ραντάρ» της Μπενφίκα βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σαντιάγκο Έσε. Ο νεαρός Αργεντινός μέσος αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, με τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν να επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του.

Ο 22χρονος άσος ήρθε στην Ελλάδα σε εξαιρετική ηλικία και από την πρώτη μέρα και το πρώτο παιχνίδι, έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι «αετοί» ενδιαφέρονται για τον Έσε από όταν ήταν στην Ουρακάν, τονίζοντας μάλιστα πως υπήρξε μέχρι και παρουσία ανθρώπου της πορτογαλικής ομάδας στην Σερβία, εκεί που παρακολούθησε το παιχνίδι των ερυθρολεύκων με την Μπάτσκα Τόπολα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπενφίκα είχε καταβάλει προσπάθεια να αποκτήσει τον νεαρό μέσο τον περασμένο Ιανουάριο, τότε όμως και ο παίκτης δεν ήθελε να μετακομίσει στην Ευρώπη στα μέσα της σεζόν αλλά και οι απαιτήσεις της ομάδας του, της Ουρακάν είχαν κριθεί μεγάλες.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ