ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Χαρούμενος για το γκολ μου»

«Χαρούμενος για το γκολ μου»

Ο Μοχάμεντ Κούντους ήταν ο ποδοσφαιριστής που έδωσε το… φιλί της ζωής στην Γουεστ Χαμ, στην αναμέτρηση με την Νιουκάστλ. O Γκανέζος επιθετικός είναι ανεβασμένος ψυχολογικά μετά από αυτή την εξέλιξη και δήλωσε στο επίσημο σάιτ της αγγλικής ομάδας.

Τόνισε αρχικά ο Κούντους: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Το να σκοράρεις αυτό το γκολ, φυσικά είναι ξεχωριστό. Το πιο σημαντικό ήταν ότι έκανε τη διαφορά για την ομάδα, που ήταν να κερδίσουμε έναν βαθμό». Συμπλήρωσε επίσης πως: «Αν και θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ήμουν χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και ήταν σημαντικό που πήραμε έναν βαθμό από αυτό». Συνέχισε ο άσος των «σφυριών» για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Ήταν υπέροχο να γιορτάσουμε με τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας. Όταν ήμασταν πίσω με 2-1 και ήμουν στον πάγκο, αισθανόμασταν ακόμα την υποστήριξη και την ενέργεια από τους οπαδούς, οπότε τους ευχαριστώ για αυτό».

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Κούντους στην Premier League για τη σεζόν που διανύουμε, αλλά «μετράει» έξι συνολικά σε σύνολο έντεκα αναμετρήσεων εντός και εκτός συνόρων

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ