ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τρελάθηκε» με τον Ελ Κααμπί!

«Τρελάθηκε» με τον Ελ Κααμπί!

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, βρίσκεται στην πατρίδα του, προκειμένου να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Αρχικά, το Μαρόκο παίζει κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού σε εκτός έδρας φιλικό που θα γίνει στην πρωτεύουσα Αμπιτζάν το προσεχές Σάββατο στις 14 Οκτωβρίου. Έχει ωστόσο και δεύτερο ραντεβού. Την επόμενη Τρίτη 17 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λιβερία για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Το πόσο καλή πάντως είναι η φόρμα του άσου του θρύλου, επιβεβαιώνεται και από τον Ουαλίντ Ρεγκραγκί! Ο Ομοσπονδιακός προπονητής του Μαρόκου και «αρχιτέκτονας» της μεγάλης επιτυχίας της χώρας, με την είσοδο στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, έδειξε να εκπλήσσεται από την εικόνα του Ελ Κααμπί, στην πρώτη μόλις προπόνηση! Αναλυτικότερα, αυτό που έλεγε ο Ρεγκραγκί στους συμπατριώτες του ήταν πως έμεινε έκπληκτος από τη φυσική κατάσταση του 30χρονου επιθετικού αλλά και την τεχνική του κατάρτιση στις προπονήσεις. 

 Ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται να είχε και «τετ α τετ» με τον παίκτη στον οποίο και μετέφερε τα συγχαρητήρια του, παρουσία και του βοηθού του,  Ρασίντ Μπιν Μαχμούντ. Ο τελευταίος ήταν ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές του Ελ Κααμπί, προκειμένου να φορέσει και πάλι το εθνόσημο στο στήθος. Με την εικόνα που έδειξε με τη φανέλα του Ολυμπιακού να τον έχει εντυπωσιάσει και να τον θεωρεί ως έναν από τους πιο φορμαρισμένους Μαροκινούς που παίζουν στην Ευρώπη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ