ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: «Πρόκληση, ο Μάνταλος και η συμμορία τινάζουν στον αέρα το ντέρμπι»

Ολυμπιακός: «Πρόκληση, ο Μάνταλος και η συμμορία τινάζουν στον αέρα το ντέρμπι»

Σφοδρή αντίδραση του Ολυμπιακού για τον ορισμό των Μαρέσκα και Πιτσινίνι στο ντέρμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για μία ακόμη πρωτοφανής πρόκληση, η οποία «τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας». Με τους Πειραιώτες να τονίζουν: «Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η πρόκληση για τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον κόπο των αθλητών μας είναι ασύμμετρη και μη αποδεκτή. Για ό,τι συμβεί απο εδώ και στο εξής υπεύθυνοι είναι ο Μάνταλος, ο Μπαλτάκος και ο αόρατος Υπουργός Αθλητισμού ο οποίος παρακολουθεί αδρανής τον καθημερινό εξευτελισμό των θεσμών του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά, η αντίδραση του Θρύλου: «Μια ακόμα πρωτοφανής πρόκληση που τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση-πρόκληση που ναρκοθετεί το ντέρμπι, ο Μάνταλος και η συμμορία όρισαν VAR τον Ιταλό Πιτσινίνι που ήταν VAR στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ με τα διαιτητικά εγκλήματα!

Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ένας διαιτητής VAR που δεν είναι καν διεθνής!

Ο αρχιδιαιτητής Μάνταλος όρισε παρανόμως και παρατύπως για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας και έναν διαιτητή Β κατηγορίας, ούτε ελίτ, ούτε Α κατηγορίας και μάλιστα στα τελευταία χρόνια της καριέρας του και όχι κάποιον ταλαντούχο σε ανοδική πορεία.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η πρόκληση για τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον κόπο των αθλητών μας είναι ασύμμετρη και μη αποδεκτή.

Για ότι συμβεί απο εδώ και στο εξής υπεύθυνοι είναι ο Μάνταλος, ο Μπαλτάκος και ο αόρατος Υπουργός Αθλητισμού ο οποίος παρακολουθεί αδρανής τον καθημερινό εξευτελισμό των θεσμών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υγ.: Για την πρόσληψη του άνεργου απο το 2019 Φρόιντφελντ που έγινε απλά για να έχουν οι ορισμοί την υπογραφή του, παρα το ότι οι διαιτητές επελέγησαν και πάλι απο το Μάνταλο, έχουμε ήδη τοποθετηθεί. Άλλωστε η ΕΠΟ σε μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία τον ανακοίνωσε πριν απο το ντέρμπι ενω ούτε ο ίδιος ούτε το… τροχόσπιτό του έχουν εμφανιστεί κάπου στη χώρα μας...».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ