ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι «ερυθρόλευκοι»... κέρασαν τριάρα τον Παναθηναϊκό Β' στο Ρέντη!

Οι «ερυθρόλευκοι»... κέρασαν τριάρα τον Παναθηναϊκό Β' στο Ρέντη!

Ο Ολυμπιακός Β' έκανε επίδειξη δύναμης στον Παναθηναϊκό Β' στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League 2, κερδίζοντας στο Ρέντη με 3-1!

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους στο ματς, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη! Στο 26' ο Τσέλιος με ένα πολύ όμορφο γκολ, έδωσε το προβάδισμα στους Πειραιώτες και έδειξε το δρόμο της νίκης. Ο Θρύλος δεν επαναπαύτηκε και θέλησε να βρει και δεύτερο τέρμα και να βάλει πολύ δύσκολα στους αντιπάλους του. Με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ο Ολυμπιακός Β' πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0 και στη συνέχεια βγήκε αποφασισμένος για να... τελειώσει τη δουλειά! Στο 49' λεπτό, με μία εξαιρετική προσωπική ενέργεια, ο Χαραλάμπος Κωστούλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού Β' και έκανε το 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τη συγκέντρωσή τους για μερικά λεπτά και τρία λεπτά αργότερα, στο 52' είδαν τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 με τον Σαρδέλη. Μάλιστα, στο 65' ο Παναθηναϊκός Β' κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Μπιλάλ, όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδούδη. Ο Θρύλος δεν πτοήθηκε και στο 78ο λεπτό, ο Αποστολόπουλος με ένα σουτ-κεραυνό έκανε το 3-1, για να χαρίσει τη νίκη στους Πειραιώτες!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (69' Μουζακίτης), Κουτσίδης, Μαρίνος (81' Αργυρίου), Ιμπαγάσα (16' Τσέλιος), Κωστή, Κωστούλας (81' Πινακάς), Καράκουτης (69' Αποστολόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β': Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι (25' Προδρομίτης), Μαρτίνης, Λαμψιάς, Βουτσάς (70' Καλοσκάμης), Αθανασακόπουλος (56' Μαντσίνι), Φουρτάδο (70' Ρόμπι), Κρυπαράκος, Καραμπάς (46' Σαρδέλης), Μπιλάλ.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ