ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτοιμος για το τρίτο χτύπημα!

Έτοιμος για το τρίτο χτύπημα!

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο «ποντάρει» πολλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη «μάχη» με την Γουέστ Χαμ, αυτός είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε. Στα 50 λεπτά του στο «αιώνιο» ντέρμπι, ο Πορτογάλος εξτρέμ, μπορεί να μην έπιασε το «top» της απόδοσης του, αλλά έδειξε σε κάποια σημεία του αγώνα την κλάση του και ήταν και ο δημιουργός του τέρματος της ισοφάρισης, από τον Μαντί Καμαρά.

 Απέναντι στους Άγγλους, ο Ποντένσε θα μπορούσε να αποτελέσει τον παίκτη «κλειδί» για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού έχει και κάποιες εξαιρετικές αναμνήσεις, ως ποδοσφαιριστής της Γούλβς. Αναλυτικότερα, ο βραχύσωμος άσος στα 64 λεπτά συμμετοχής του, στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, τον Ιανουάριο του έτους που διανύουμε, έδωσε τη νίκη στους «λύκους», σκοράροντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, στη νίκη με 1-0. Στον πάγκο των «Σφυριών», ήταν ο άνθρωπος που βρίσκεται και τώρα, ο Ντέιβιντ Μόγιες και σίγουρα θα έχει το… μυαλό του στον άσο του Ολυμπιακού, για να μην του κάνει τη ζημιά και με… διαφορετική φανέλα αυτή τη φορά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και την προηγούμενη φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για τη σεζόν 2021-22, η Γούλβς επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Χιμένεθ, το οποίο δημιούργησε ο Ντανιέλ! Μάλιστα αυτές ήταν και οι νίκες της Γούλβς στα πέντε ματς επί… Ποντένσε, όπου έπαιξε με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ. Στα υπόλοιπα τρία ματς όπου ο Ίβηρας άσος δεν είχε γκολ ή ασίστ, τα «σφυριά» πήραν τη νίκη (2-3,1-0 και 2-0).

  Ο Ποντένσε είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έλαβε μέρος σε περίπου 100 αγώνες (91 για την ακρίβεια) στην Πρέμιερ Λιγκ και το να παίζει απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου, το έχει… ψωμοτύρι. Ας μη ξεχνάμε επίσης πως και στην πρώτη του «θητεία» στο μεγάλο λιμάνι, είχε «εκτελέσει» ομάδες του Νησιού, αφού το πρώτο του τέρμα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ήταν στο 1-1 με την Μπέρνλι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ γκολ είχε σημειώσει και στο 2-2 με την Τότεναμ στο Φάληρο, σε πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ