ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πορόζο: «Είμαι ευτυχισμένος από το αποτέλεσμα και τον κόσμο» (video)

Πορόζο: «Είμαι ευτυχισμένος από το αποτέλεσμα και τον κόσμο» (video)

Ο Ολυμπιακός ήταν καταπληκτικός, την Πέμπτη (26/10) το βράδυ, κόντρα στη Γουέστ Χαμ, την οποία «περιποιήθηκε» με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μάλιστα, ο Τζάκσον Πορόζο πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την παρουσία του στην αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά ο Τζάκσον Πορόζο δήλωσε στο Olympiacos TV:

 «Είμαι πολύ ευτυχισμένος με το μεγάλο αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει πολύ. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά η ομάδα δούλεψε καλά και αξίζαμε τη νίκη.

Ήταν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πώς είναι να παίζεις εδώ και χαίρομαι πολύ που οι φίλαθλοι μας υποστηρίζουν έτσι. Για αυτά τα παιχνίδια δουλεύουμε και είναι μια πολύ όμορφη αίσθηση και ελπίζω να ξαναζήσουμε πολλές τέτοιες στιγμές.

Ήταν μία όμορφη νίκη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και νομίζω πως μας αξίζουνε ακόμη περισσότερα πράγματα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να συνεχίσουμε στον ίδιο όμορφο δρόμο».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ