ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Η Τότεναμ με τον Ποστέκογλου στον πάγκο της, συνέχισε την προέλασή της στην Premier League, νικώντας την Κρίσταλ Πάλας 2-1.

Το θαύμα του Άντζι Ποστέκογλου στο Λονδίνο, συνεχίζεται. H Τότεναμ του Ελληνοαυστραλού προπονητή, προελαύνει πρώτη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, επικρατώντας 2 – 1 της Κρίσταλ Πάλας το βράδυ της Παρασκευής.

Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν στο 53’ με αυτογκόλ του Γουόρντ, μετά από γύρισμα του Μάντισον. Ο Σον στο 66’ διπλασίασε το προβάδισμα της Τότεναμ. Ο Τζόρνταν Αγιού μείωσε για την Κρίσταλ Πάλας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Χιρόνα έχει βαλθεί να τρελάνει την ποδοσφαιρική Ισπανία. Η ομάδα από την Καταλονία νίκησε 1 – 0 τη Θέλτα με γκολ του Ερέρα στις καθυστερήσεις και είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν, περιμένοντας και το αποτέλεσμα του σημερινού κλάσικο, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ.

Ούτε και τώρα η Μπόχουμ πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη Μπουντεσλίγκα, μένοντας στο 2 – 2 με τη Μάιντς. Ο Στόγκερ πέτυχε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 21’. Η Μάιντς ισοφάρισε στο 59’ με αυτογκόλ του Στόλτμπεργκ, με τον ίδιο ποδοσφαίρου να παίρνει το αίμα του πίσω στο 82’, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στη Μπόχουμ. Ωστόσο, η τελευταία πράξη του αγώνα άνηκε στη Μάιντς, που ισοφάρισε 2 – 2 με τον Κράους και στέρησε τη χαρά από τους Βεσταφλούς.

Ο Γκούντμουντσον σκόραρε στο 35ο λεπτό το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο Λουίτζι Φεράρι της Γένοβας και έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη Τζένοα, αφήνοντας την ηττημένη Σαλερνιτάνα στην προτελευταία θέση της Σέριε Α.

Προσωρινά πάνω από την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μονακό ανέβηκε η Νις, επικρατώντας 1 – 0 της Κλερμόν, το βράδυ της Παρασκευής. Ο Χισάμ Μπουνταουί διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74’, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 37’ εξαιτίας της κακής εκτέλεσης του Λαμπόρντ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ