ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΦΗ-Ολυμπιακός με συντριπτική ερυθρόλευκη υπεροχή

ΟΦΗ-Ολυμπιακός με συντριπτική ερυθρόλευκη υπεροχή

Η προϊστορία μπορεί να μην παίζει μπάλα σήμερα στο Ηράκλειο, αλλά δείχνει τη διαφορά μεγέθους. Και ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ, έχει την προϊστορία συντριπτικά με το μέρος του. Πάμε να δούμε την ανάλυση της Σούπερ Λιγκ:  

Έντεκα διαδοχικές νίκες έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΟΦΗ ανεξάρτητα έδρας και η τελευταία επικράτηση της ομάδας του Ηρακλείου ήταν στις 21 Οκτωβρίου 2018 με 1-0, χάρη στο γκολ του Βουό στο 35ο λεπτό.

Από εκείνη την ήττα και μετά, ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει σε έδρα της Περιφέρειας και μετρά πλέον 38 αναμετρήσεις με απολογισμό 30 νίκες και 8 ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός με την περσινή του νίκη στο Ηράκλειο που ήταν η 5η διαδοχική άφησε στο παρελθόν την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση του με αντίπαλο τον ΟΦΗ, η οποία ήταν οι τέσσερις διαδοχικές νίκες που είχε σημειώσει από το 2012 μέχρι το 2019.

O Πέτρος Βουζουνεράκης ήταν ο ποδοσφαιριστής που βρήκε πρώτος δίχτυα στις αναμετρήσεις ΟΦΗ – Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα και μάλιστα είχε σημειώσει και τα δύο τέρματα της ομάδας της Κρήτης στη νίκη με 2-0 στις 2 Νοεμβρίου 1969. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κάνει χατ τρικ είναι ο Σέποβιτς, στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 στις 22 Φεβρουαρίου 2014.

Το 0-0 είναι το πιο συχνό σκορ στις 46 αναμετρήσεις τους, με δεύτερο το 0-1 που έχει παρουσιαστεί έξι φορές. Ο ΟΦΗ έχει πλουραλισμό αποτελεσμάτων στις νίκες του και αυτές με 2-1 έχουν τις περισσότερες επαναλήψεις, με 4 εμφανίσεις.

Οι αναμετρήσεις τους ξεκίνησαν στις 16 Φεβρουαρίου 1969 με το “κλασικό” τους 0-0, το οποίο ήταν το αποτέλεσμα που εμφανίστηκε στα τρία από τα πέντε πρώτα μεταξύ τους παιχνίδια.

46 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

11 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

15 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

20 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 41-57

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ