ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι σούπερ «πρεμιέρες» Πορόσο, Γιόβετιτς

Οι σούπερ «πρεμιέρες» Πορόσο, Γιόβετιτς

 Δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν την… τιμητική τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Τζάκσον Πορόσο και τον Στέβαν Γιόβετιτς, οι οποίοι μπορεί να αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις, αλλά τους χαρακτήρισε ένα κοινό στοιχείο στο Ηράκλειο.

 Πως αμφότεροι ξεκίνησαν βασικοί στην Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής. Ο Πορόσο βέβαια είχε παίξει βασικός στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ για πρώτη φορά αλλά δεν είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πλέον το έκανε και αυτό και φαίνεται πως «κερδίζει» όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Μαρτίνεθ μετά από δύο σπουδαίες εμφανίσεις σε απαιτητικά παιχνίδια.

 Για τον Γιόβετιτς, αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ενδεκάδα γενικότερα, αφού μέχρι τώρα τον είχαμε δει μόνο σαν αλλαγή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακός στο «Γεντί Κουλέ», αφού έκανε το κλέψιμο και την ασίστ στον Ποντένσε για το 0-2, ενώ έφτασε αρκετές φορές και κοντά στο γκολ. Ο Μαρτίνεθ έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στην κορυφή της φροντ λάιν με τον Μαυροβούνιο, τον Ελ Κααμπί αλλά ακόμα και τον Ελ Αραμπί που είναι η τρίτη λύση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ