ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κατέθεσε την έφεση ο Ολυμπιακός

Κατέθεσε την έφεση ο Ολυμπιακός

Μονόδρομος είναι η δικαίωση για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Αντιγόνης Σταμολέκας και αναμένεται να δικαιωθούν μετά τα πολλά κενά που έχει το 40σέλιδο σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης. Θυμίζουμε ότι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μηδενισμό και κατακύρωση αγώνα στον Παναθηναϊκό, αφαίρεση ενός βαθμού, τιμωρία δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 38.000 ευρώ.

Μια βαριά ποινή αν και δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν υπήρξε γεγονός που να τον δημιουργήσει καθώς η κροτίδα έπεσε μακριά από το σημείο που βρισκόταν ο Χουάνκαρ. Πλέον η υπόθεση θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή, την οποία στελεχώνουν τρεις εφέτες-δικαστές.

Το σκεπτικό της προέδρου του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας, Αντιγόνης Σταμολέκας ξεπερνά με νομικά άλματα τόσο το γεγονός ότι η κροτίδα έπεσε μακριά από το σημείο που έκανε ζέσταμα ο Χουάνκαρ όσο και ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν χωρίς την άδεια του διαιτητή Μαρέσκα. Ακόμη, δέχεται τον τραυματισμό του Χουάνκαρ χωρίς βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο!

Τρία χαρακτηριστικά είναι τα πιο χαρακτηριστικά νομικά άλματα που κάνει η Αντιγόνη Σταμολέκα : 1) Αναφέρει πως δεν υπήρξε «αποχώρηση» αλλά «απόσυρση» των παικτών του Παναθηναϊκού 2) Δικαιολογεί ότι ο Χουάνκαρ μπορούσε να επιλέξει ιδιωτικό νοσοκομείο, 3) Παραδέχεται ότι τη διακοπή δεν αποφάσισε ο γιατρός του αγώνα αλλά ο διαιτητής. Επίσης, βασίζεται στη συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Μαρέσκα που ο Ολυμπιακός αμφισβήτησε και με βάση τον ΚΑΠ δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη, επειδή αντίκειται στο φύλλο αγώνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ