ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι σούπερ αριθμοί του Ρέτσου!

Οι σούπερ αριθμοί του Ρέτσου!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι στα… καλύτερα του και δεν είναι τυχαίο πως τόσο στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική ομάδα έχει «κερδίσει» θέση  και τα πήγε περίφημα στα δύο πρόσφατα παιχνίδια με αντιπάλους την Ολλανδία και την Ιρλανδία. Μάλιστα, είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ενώ βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου, ο Παναγιώτης έχει «μετρήσει» ήδη 1238 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κάτι που «μεταφράζεται» σε 15 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ πέτυχε και το πρώτο του γκολ στο μεγάλο λιμάνι, με εκείνη την κεφαλιά στην Σερβία με αντίπαλο την Τσουκαρίτσκι. Και ποιο είναι το πιο σημαντικό; Πως την περσινή σεζόν δεν είχε «σπάσει» καν το «φράγμα» των 1000 λεπτών, αφού έπαιξε 889 λεπτά με τα «ερυθρόλευκα» και με ένα ματς λιγότερο (14)!

 Εντυπωσιακά πάντως είναι και τα νούμερα του διεθνή αμυντικού και στην Σούπερ Λιγκ. Καθώς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο αμυντικό σκέλος, αφού έχει «μετρήσει» 35 κλεψίματα με τα «ερυθρόλευκα», σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων και 642 λεπτών στους πίνακες της Σούπερ Λιγκ, ενώ το όνομα που ακολουθεί είναι αυτό του Μαντί Καμαρά που έχει κλέψει 20 φορές τη μπάλα με επιτυχία από τους συμπαίκτες του και την τριάδα «συμπληρώνει» ο Σαντιάγκο Έσε με 27 φορές. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι με τις αμυντικές επεμβάσεις και πάλι ο Ρέτσος είναι το νούμερο «ένα». Με 24 συνολικά ενώ πέραν του γκολκίπερ της ομάδας, Αλέξανδρο Πασχαλάκη (19) ακολουθεί και το όνομα του Ανδρέα Ντόη με 15 επεμβάσεις που έχει «συμπληρώσει» αρκετές φορές τον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας.

  Πάντως το πόσο δυναμικός είναι στο κομμάτι της άμυνας ο Ρέτσος, φαίνεται και από την κυριαρχία του στο ψηλό παιχνίδι και στις κεφαλιές όπου ο μόνος παίκτης της ομάδας του Πειραιά που τον αφήνει πίσω στη συγκεκριμένη κατηγορία, είναι ο σέντερ φορ της ομάδας του Πειραιά, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ