ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οριστικά με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Οριστικά με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Οριστικά με κόσμο στο Καραϊσκάκη. Μπούμερανγκ του συστήματος στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αφού επιβεβαίωσε ότι νόμιμα θα γίνει με κόσμο το ματς της Κυριακής (5/11) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη απόφαση που πάρθηκε με πλειοψηφία 4-1 ισοδυναμεί και με Βατερλό του ΠΑΟΚ, καθώς η ΠΑΕ της ομάδας Θεσσαλονίκης ζήτησε τη σύγκληση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και ο Μπαλτάκος έτρεξε να ικανοποιήσει το αίτημά του!

Όμως, τι να αποφάσιζε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ από τη στιγμή που χθες (4/11) η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επιβεβαίωσε ότι η Super League ερμήνευσε σωστά τον κανονισμό και ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να υποδεχθεί με κόσμο τον ΠΑΟΚ! Στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων μετέχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Super League, ενώ τον κανονισμό επιβεβαίωσαν και οι Μπαλτάκος, Δημητρίου, Τζαφέρης, με μόνο εξαίρεση τον Χατζησαρόγλου ο οποίος είναι σύμβουλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και ανήκει στο μπλοκ του βορρά που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Πλέον, οι ποινές τιμωρίας της έδρας (κεκλεισμένων των θυρών) θα εκτίονται εφόσον οι υποθέσεις τελεσιδικούν. Ο Ολυμπιακός τους έβαλε τα γυαλιά με τον κανονισμό. Πιο συγκεκριμένα το άρθρο 24, παράγραφος 1 του Πειθαρχικού Κώδικα είναι ξεκάθαρο, καθώς τονίζει ότι «οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων που δικάζουν τις παραβάσεις του παρόντα κώδικα (πειθαρχικές Επιτροπές και Επιτροπή Εφέσεων) είναι άμεσα εκτελεστές, εκτός των περιπτώσεων που οι αποφάσεις ορίζουν τη διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές και την επανάληψη ή συνέχιση του αγώνα. Η άσκηση εφέσεως κατά αποφάσεως των πρωτοβαθμίων οργάνων δεν αναστέλλει την εκτέλεση της αποφάσεως, εκτός των περιπτώσεων που προβλέπεται άλλως (παρ.2β κατωτέρω)».

Πλέον από τη Δευτέρα και μετά αναμένεται να η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ