ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι! Ισοπέδωσε τον!

Θρύλος είσαι! Ισοπέδωσε τον!

Απόψε το βράδυ, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19:30) η αποστολή είναι ΜΙΑ, για Μαρτίνεθ και παίκτες: Διαλύστε τους! Δείξτε τους τι εστί Ολυμπιακός, τι εστί Πειραιάς, τι εστί ΘΡΥΛΟΣ! Μην επιτρέψετε να πάρουν… ανάσα! Μην επιτρέψετε ούτε καν για μια στιγμή, να σκεφτούν ότι έχουν… ελπίδα!

Απόψε το ματς δεν είναι «απόδειξη» για τίποτα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να αποδείξει τίποτα, απέναντι σε μια ομάδα… φαντασμένη, η οποία με 3 πρωταθλήματα νομίζει ότι… μεγάλωσε. Απόψε, ο Θρύλος έχει μόνο να κάνει μία δήλωση: Ανωτερότητας και πίστης στο 48ο. Τίποτε άλλο.

Σε αυτού του είδους τα ντέρμπι μετράει περισσότερο η θέληση, η διάθεση και το πάθος. Και απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός πρέπει να… ξεχειλίζει από πάθος. Απλά τα πράγματα. Και δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Δεν επιδέχονται αντίρρησης… Απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός «πατάει» τον αντίπαλό του και παραμένει στο κόλπο της πρώτης θέσης, περιμένοντας βέβαια τη Δευτέρα και την απόφαση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Με τον κόσμο στο πλευρό του, η μία είναι η αποστολή για τους Πειραιώτες: Η ισοπέδωση του ΠΑΟΚ.

Τα λέμε στις 19:30!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ