ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To πλάνο νίκης του Μαρτίνεθ...

To πλάνο νίκης του Μαρτίνεθ...

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη όλα τα θέματα, τούτη τη στιγμή. Επικεντρώνεται, μονάχα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο έφτασε και είναι το πιο σημαντικό! Στόχος η νίκη και που το λέμε μόνο είναι… περιττό, αφού θεωρείται… αυτονόητο! Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος της αντιπάλου του. Και θέλει να το δείξει ξανά στο γήπεδο. Να το δείξει συνοδεύοντας το και με ένα αποτέλεσμα, όμως.

Ο κόουτς των Πειραιωτών πάντως, δείχνει στο μεγαλύτερο βαθμό να έχει κατασταλάξει στο πλάνο του. Σύμφωνα με αυτό, η διάταξη θα είναι το κλασικό 4-4-1-1 που χρησιμοποιεί κατά κόρον στα παιχνίδια του, ωστόσο, δεν αποκλείεται να επιλέξει το σχήμα 4-3-3 με τα τρία χαφ.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στόπερ οι Ρέτσος, Πορόζο. Δεξιά θα επιστρέψει ο Ροντινέι, αριστερά ο Κίνι θα πάρει τη θέση του Ορτέγκα που πιθανότατα θα «θυσιαστεί» και θα μείνει εκτός 20αδας λόγω ξένων. Έσε και Καμαρά δεν το κουνάνε από την ενδεκάδα, ο Φορτούνης με τους Μασούρα και Ποντένσε πιο μπροστά και στην κορυφή της επίθεσης, τη θέση διεκδικούν Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς…

Πάντως, στο ενδεχόμενο σενάριο, να αγωνιστούν οι Πειραιώτες με τριάδα στα χαφ, θα ξεκινήσει βασικός ο Αλεξανδρόπουλος και μένει εκτός εντεκάδας ο Μασούρας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ